petek, 25. maj 2012

Socialna omrežja in internet explorer

Danes pa še nekaj v čemer je Lumia ekstra dobra. Brskanje po internetu in socialna omrežja. 
Primarni brskalnik je Bing, kar me je popolnoma spravilo ob živce, a sem se kmalu navadila hitre preusmeritve na strica Googla. Brskalnik deluje ekstra hitro in ni nadležen. Je pa lahko kanček nevarno glede na to kolikšno količino prenosa podatkov imate zakljupljeno pri vašem operaterju, ker drugače lahko postane to kar precej drag šport. ;)
Socialna omrežja pa so tako ali tako postala nujni del vsakega mobilnika. Tako je tudi na Lumii. Že integriran Facebook in Twitter delujeta super. Seveda bi dodala in odvzela kako reč so za uporabo čisto OK. Seveda ne gre pozabiti, da je Nokia Lumia telefon svoje dobe, se pravi, da ga lahko nabašete z morjem aplikacij, ki so boljše/bolj uporabne/bolj hip etc. etc. in si ga popolnoma prilagodite.
Ta fluidnosti in prilagodljivosti je, poleg dobrega OS, res ena od velikih prednosti tega telefona. Telefon si urediš tako, kot odgovarja tebi in glede na lastne potrebe. Eni smo pač bolj zahtevni. Zato mene moti, ker se ne da prilagajati veličine živih tablic, niti njihove barve. Posamezne barve za tablico, se razume. Ker barvo vseh lahko spreminjaš glede na barvno lestvico v telefonu. Vseeno bi tudi tu želela vsaj delček več inovativnosti, ki bi ti omogočala še boljšo vizualno izkušnjo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar